CLAAS SILVER LINE

Ne pristanite na manj. Naj vaš stroj CLAAS ostane original.

CLAAS SILVER LINE

Ne pristanite na manj. Naj vaš stroj CLAAS ostane original.

CLAAS SILVER LINE. Naj vaš stroj CLAAS ostane original.

Redno vzdrževanje in pravočasna zamenjava obrabnih delov sta ključnega pomena za varno uporabo kombajnov in traktorjev. To zlasti velja za stroje, ki vam dobro služijo že več let. CLAAS vam s programom nadomestnih delov SILVER LINE nudi ugodno rešitev za popravila in vzdrževanje po poštenih cenah. Nadomestne dele SILVER LINE smo razvili posebej za starejše modele ter jih preizkusili in odobrili v skladu z našimi strogimi standardi CLAAS. Odlikuje jih preizkušena kakovost CLAAS z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Ne pristanite na manj. Naj vaš stroj CLAAS ostane original.

Ponudbo CLAAS SILVER LINE neprestano širimo. Za vse veljavne informacije o ponudbi CLAAS SILVER LINE se obrnite na nas ali svojega lokalnega zastopnika.

Njihove prednosti.

ORIGINALNI:

vsi deli so narejeni po meri, zanesljivi in učinkoviti.

Prilagojeni:

razviti, preizkušeni in odobreni so posebej za starejše stroje.

Ugodni:

izkoristite privlačne pogoje.

Jermeni

Jermeni CLAAS SILVER LINE.

Jermene SILVER LINE odlikujejo izbrani materiali, ki so povsem prilagojeni pogonu vašega stroja. Konstrukcija jermenov poskrbi za ugodno, a hkrati popolno delovanje notranjosti stroja.

Filtri

Filtri CLAAS SILVER LINE.

Filtri SILVER LINE vsebujejo filtrirne medije, ki so prilagojeni uporabi vašega rabljenega stroja. Poskrbijo za zanesljivo in dolgoročno zmogljivost pogonskih komponent stroja.

Verige

Verige CLAAS SILVER LINE.

Verige SILVER LINE so optimalna kombinacija sestavnih delov, zaradi česar so verige prilagojene uporabi vašega stroja glede na njegovo dejansko vrednost. Lastnosti, kot so profili trdnosti glede na uporabljeno silo in podobno, so natančno opredeljene in preizkušene. S tem se zagotovi zanesljiva vlečna sila.

Vse z eno roko.

Za nadomestne dele CLAAS SILVER LINE se obnite na svojega lokalnega zastopnika za CLAAS

Lepo je vedeti, da se lahko na nekoga zanesete, ko potrebujete pomoč. Nekoga, ki je dosegljiv kjer koli in kadar koli. Nekoga, ki pomaga hitro in strokovno. Izkoristite ne le pomoč strokovno usposobljenih serviserjev, temveč tudi širok nabor nadomestnih delov:

ORIGINALNI nadomestni deli, pribor in sredstva za delovanje CLAAS. Narejeni po meri. Zanesljivi. Učinkoviti.