Nadomestni deli CLAAS ORIGINAL

Izdelava in dobava po meri.

Posebej za vaš stroj vam ponujajo Servis in deli CLAAS nadomestne dele, ki so izdelane iz visoko kakovostnih materialov in točno po specifikacijah CLAAS. Da deluje.

Nadomestni deli CLAAS ORIGINAL

Izdelava in dobava po meri.

Posebej za vaš stroj vam ponujajo Servis in deli CLAAS nadomestne dele, ki so izdelane iz visoko kakovostnih materialov in točno po specifikacijah CLAAS. Da deluje.

Nadomestni deli CLAAS ORIGINAL – vse se prilega.

Deli ne ponujajo samo pravih dimenzij. Uporabljeni materiali in njihova obdelava predstavljajo pomembne temelje za zanesljivo in dolgoletno rabo strojev. Deli so izdelani iz visoko kakovostnih materialov točno po specifikacijah CLAAS in s preverjenim strokovnim znanjem CLAAS. Vsak posamezen del je optimalno usklajen s celotnim sistemom vašega stroja.

Izdelava po meri

Deli CLAAS ORIGINAL so po meri izdelani, visoko kakovostni serijski deli za stroje CLAAS.

Zanesljivost

Deli CLAAS ORIGINAL imajo daljši življenjski cikel in vaš stroj zavarujejo pred izpadi.

Učinkovitost

Deli CLAAS ORIGINAL prepričajo z visoko gospodarnostjo in kakovostjo, ki se izplača.


Preskusi na poljih pokažejo razliko.

ORIGINAL proti repliki

Zakaj bi morali z vašim strojem CLAAS vedno uporabljati dele CLAAS ORIGINAL? Ne samo, ker je vsak posamezen del optimalno usklajen s celotnim sistemom vašega stroja, ampak tudi ker deli CLAAS ORIGINAL dolgoročno koristijo vaši denarnici. To smo za vas preverili, saj realno stanje lahko preverimo samo v praksi. Odkrijte razliko med deli ORIGINAL in replikami.


Popolna usklajenost.

Dvojni prsti CLAAS ORIGINAL

Dvojni prsti ORIGINAL so izdelani iz kakovostnega, večkrat ojačenega litega železa. Zagotavljajo najvišjo varnost uporabe s popolno dolgoročno usklajenostjo z rezalnimi sistemi CLAAS. Dvojne prste ORIGINAL odlikujejo raznovrstne karakteristike kakovosti.


Kakovost do zadnje pore.

Filter CLAAS ORIGINAL

Filtri CLAAS ORIGINAL varujejo motor pred umazanijo, poskrbijo za dolgotrajno varnost pri delovanju in so optimalno usklajeni na zmogljivost strojev CLAAS. Njihov razvoj poteka neprekinjeno, zato so v koraku z vedno zmogljivejšimi stroji. Že med razvojem so filtri izpostavljeni realnim pogojem uporabe na mestu in usklajeni na vsak posamezen stroj CLAAS.


Dobro sodelovanje.

Protinož CLAAS ORIGINAL

Univerzalni protinož CLAAS ORIGINAL je posebej vzdržljiv zaradi posebne prevleke in ponuja popolno zaščito pred obrabo. Brezhibno delujoč protinož je osnova za uspešno žetev.


Popolnost brez šivov.

Verige CLAAS ORIGINAL

Pri verigah CLAAS ORIGINAL se lahko zanesete na popolno in optimalno kombinacijo visoko kakovostnih sestavnih delov – ta zagotavlja najboljšo kakovost in zanesljivost, ki zadovolji vse želje. Tudi najmanjša odstopanja imajo tukaj lahko resne posledice za stroje. Verige CLAAS ORIGINAL odlikujejo številne prednosti.


Ciljno nastavljanje.

Kroglični ležaj CLAAS ORIGINAL

Kroglični in valjčni ležaji CLAAS ORIGINAL ustrezajo največjim zahtevam, katerim lahko izpostavite ležaje. So izredno trpežni tudi v najtežjih pogojih in izdelani tako, da brez težav vzdržijo pogonsko pogojena nihanja, udarce ter obremenitvene konice.


Ostra kakovost.

Noži CLAAS ORIGINAL

Topi noži poslabšajo kakovost rezanja in povišajo porabo goriva. Noži CLAAS ORIGINAL so dobavljeni samo kot visoko kakovostni rezalni sestavni deli ORIGINAL, ki so zelo odporni proti obrabi in razviti za dolga obdobja rezanja. Rezalne komponente so izdelane iz legiranega jekla za posebna orodja in premazana za visoko zaščito proti obrabi.


Močna povezava.

Jermeni CLAAS ORIGINAL

Jermeni CLAAS ORIGINAL predstavljajo popolno povezavo za vaše stroje CLAAS. Za optimalno kombinacijo različnih materialov je znanje posebej pomembno. Jermeni CLAAS ORIGINAL so kombinacija najkakovostnejših materialov iz gume, napenjalnih jermenov in tkanin. Izdelava jermena je pri tem vsakič posebej prilagojena na pogon CLAAS.


Stabilni in prilagodljivi.

Vzmetni roglji CLAAS ORIGINAL

Vzmetni roglji CLAAS ORIGINAL poskrbijo za enakomerno visok in skrben prevoz krme. Omogočajo brezhiben pretok materiala pri balirkah, nakladalnih prikolicah, zgrabljalnikih in obračalnikih. Z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji so originalni vzmetni roglji optimalno usklajeni s celotnim sistemom CLAAS.


Sedeži CLAAS ORIGINAL

Sedeži CLAAS ORIGINAL

Sedeži CLAAS ORIGINAL prepričajo s sodobno zasnovo in so popolnoma vgrajeni v koncept upravljanja strojev CLAAS (MMI = Man Machine Interface). Seveda sedeži ORIGINAL ustrezajo tudi pravnim predpisom in nasploh ponujajo številne prednosti.