ORIGINALNI dodatki CLAAS

Paket celostne oskrbe.

Sistemi kamer, dodatki za kabino, čelne uteži, pnevmatike – odkrijte naš obsežni program dodatkov zdaj.

ORIGINALNI dodatki CLAAS

Paket celostne oskrbe.

Sistemi kamer, dodatki za kabino, čelne uteži, pnevmatike – odkrijte naš obsežni program dodatkov zdaj.

ORIGINALNI dodatki CLAAS – popolne dopolnitve.

Raznovrstna ponudba čelnih uteži in kakovostnega sistema kamer za obvladovanje vseh vrst situacij z vašim strojem. Visoka stopnja udobja v kabini z ergonomskimi sedeži, radii in še veliko več za udoben dolg deloven dan.


Ostra slika in izredno robustna kakovost.

Sistem kamer CLAAS PROFI CAM 3

Video rešitve CLAAS za voznika stroja pomenijo dodatne oči – ki delujejo neodvisno od stroja ali delovne situacije. S PROFI CAM 3 je zaradi modularne zasnove mogoča prilagodljiva uporaba tako na enem stroju kot v celotnem voznem parku. Izredno kakovostna obdelava omogoča uporabo kamere pri vseh kmetijskih opravilih tako v vlagi kot umazaniji.


Udobje je podpora pri delu.

Dodatki za kabino CLAAS

Ponujamo vam smiselne dodatke, ki bodo vaše delovnike v kabini naredile čim bolj udobne. Z našimi prevlekami za sedeže, predpražniki in radii boste v vašo kabino prinesli še več udobja.


Za vse vrste strojev in vse načine uporabe.

Prednje uteži CLAAS

CLAAS tudi na področju pravilne obtežitve ponuja širok nabor izdelkov. Za vsak tip stroja in način uporabe najdete ustrezno prednjo utež. Z novim konceptom DRIVE-IN se prednja utež povsem enostavno prilagodi na potrebe vlečnega stroja v nekaj minutah.


Rešitve s profilom.

Pnevmatike CLAAS

Na področju pnevmatik ponuja CLAAS široko izbiro, ki za vsako vrsto tal in vozila zagotavlja pravi izdelek.


Inovativno. Gospodarno. Prijazno tlom.

Sistem za uravnavanje tlaka v pnevmatikah CTIC

Tla so povsem dobesedno osnova za vsako kmetijsko proizvodnjo. Varovanje tal je zato posebej pomembno in celo pravno predpisano. CLAAS vam ponuja dve napravi za uravnavanje tlaka v pnevmatikah: CTIC in CTIC 2800 (z dodatnim kompresorjem).