Delovna sredstva CLAAS ORIGINAL

Za neprekinjeno kakovost CLAAS.

Izberite maziva, mreže, akumulatorje, folije, vrvi, hladilne tekočine in podobno, ki najbolje ustrezajo vašemu stroju.

Delovna sredstva CLAAS ORIGINAL

Za neprekinjeno kakovost CLAAS.

Izberite maziva, mreže, akumulatorje, folije, vrvi, hladilne tekočine in podobno, ki najbolje ustrezajo vašemu stroju.

Delovna sredstva CLAAS ORIGINAL – popolnost v vseh podrobnostih.

Prava maziva so absolutno potrebna za brezhibno delovanje vašega stroja. CLAAS ponuja sodobna olja za motorje, menjalnike in hidravliko in tudi biomaziva ter izdelke za energetsko učinkovitost, hladilne tekočine in dodatki za dizelsko gorivo pa zaokrožajo bogat program izdelkov. Prav tako široka je naša ponudba vezenja bal in akumulatorjev.


Odločajo stroški na balo.

Vezenje bal CLAAS

Mreže, vrvi in folije CLAAS so preizkušeni na terenu in varčni. Vsi izdelki izpolnjujejo visoke standarde kakovosti CLAAS. Podvržene so obsežnim testom, zagotavljajo nemotene procese in prav vse so odobrili strokovnjaki za izdelke CLAAS. Tudi vi lahko izkoristite njihovo učinkovitost.


Za varno uporabo vašega stroja.

Maziva CLAAS

Skrbna in učinkovita: maziva CLAAS ORIGINAL so natančno prilagojena na vedno večje zahteve številnih strojnih delov. Pokrivajo celotno ponudbo izdelkov strojev CLAAS in so primerna tudi za številne druge stroje.


Za poletje in zimo.

Zaščita hladilnika CLAAS

Za vse traktorje CLAAS, celotno žetveno tehniko CLAAS in teleskopske nakladalnike CLAAS: dolgoročna zaščita hladilnika AGRICOOL je univerzalno uporabna. Hladilna tekočina omogoča varno zaščito hladilnega sistema motorjev pred korozijo, pregrevanjem in zamrzovanjem in optimizira delovanje hladilnega sistema stroja.


Močan in zanesljiv.

Akumulatorji CLAAS

Zagonski akumulatorji CLAAS prepričajo z odličnimi lastnostmi glede kapacitete, moči hladnega zagona in zanesljivosti. Naš program akumulatorjev vedno zagotavlja maksimalno zmogljivost, celo pri vozilih s številnimi električnimi porabniki ali boljšo opremo. In to ni noben čudež, temveč stvar tehnike.