Piškotke (lastne in piškotke tretjih oseb, npr. Google Analytics.) namestimo z namenom, da vam olajšamo uporabo našega spletnega mesta in izboljšamo našo ponudbo glede na vaše interese. Z nadaljnjo uporabo našega spletnega mesta se namestijo samo tehnično potrebni piškotki, ob sprejemanju pa se nastavijo vsi piškotki (tudi trženjski). Vaša privolitev je prostovoljna in jo lahko kadar koli prekličete.

Podrobnejše informacije so na voljo v naši izjavi o varstvu podatkov.

Sprejemajo

Dogradnja terminalov

Vedno prava izbira.

Dogradnja terminalov

Vedno prava izbira.

Terminali CLAAS.

Terminal S7.

Z osnovnim terminalom S7 ste na tekočem s najnovejšo tehnologijo, kadar svoj terminal uporabljate izključno za upravljanje pomoči za vzporedno vožnjo ali za samodejno krmiljenje. S 7-palčnim visokoločljivim zaslonom na dotik izpolni S7 vse funkcije, ki jih nudi tudi predhodnik S3.

Oprema vključuje tudi upravljanje referenčnih linij in USB-vmesnik za upravljanje podatkov ter hitro izmenjavo podatkov s programskimi paketi AGROCOM NET in AGROCOM MAP.

V osnovni različici opreme deluje S7 s korekturnim signalom EGNOS, izbirno pa so vam na voljo tudi signali OMNISTAR, BASELINE HD in RTK. Tudi satelite GLONASS je mogoče odkleniti. Pri zamenjavi korekturnega signala ni več potrebna predelava antene, saj je v S7 tovarniško vgrajen 2-frekvenčni sprejemnik za različne signale.