Zagotovite si pravo ponudbo za financiranje.

Čas za dobre pogoje zgodnjega nakupa.

Za vas še naprej skrbimo, da so naši pogoji stabilni. Izbirate termin in svoje individualne pogoje.

Dolgoročno ali kratkoročno? Nizke obrestne mere? 50 %, 25 % ali sploh brez predplačila? Ponudimo vam lahko financiranje, ki je popolnoma prilagojeno vašim potrebam.

Zagotovite si velike prednosti zdaj.

Izkoristite trenutne cenovne ugodnosti. Biti hiter se splača:

 • Avgust 2023: 10 %
 • September 2023: 10 %
 • Oktober 2023: 10 %
 • November 2023: 7 %
 • Decembra 2023: 7 %
 • Januarja 2024: 3 %

Novosti in prednosti zgodnjega nakupa.

Novi EVION.

Kmetijstvo je stvar družine. Predvsem, če je v njej že več generacij. Tako nakup novega stroja postane srčna vizija za vse. EVION je udoben, prilagodljiv in pripravljen na prihodnost ter ponuja izjemno mehanizirano tehnologijo za kmetije.

Več o EVION

EVION podrobnosti.

Novi EVION 400.

 • 205–258 KM
 • Prostornina zalogovnika do 8.000 l
 • S 5 pretresali
 • Premer mlatilnega bobna 600 mm
 • 1.420 mm širok mlatilni boben
 • AUTO SLOPE. Samodejno krmiljenje puhal
 • AUTO CROP FLOW. Spremljanje hitrosti
 • Cummins-motor

Intuitivno upravljanje.

Na preglednem zaslonu za žetev na zaslonu CEMIS 700 so s silhueto stroja prikazani najpomembnejši parametri. Poleg tega omogoča prikaz dveh slik iz kamere. Vgrajen je tudi sistem za upravljanje naročil z do 20 nalogami in knjiga kultur z osnovnimi nastavitvami za 24 vrst kultur. Nastavljiva kombinacija večfunkcijske ročice CMOTION in vrtljivega naslona za roke zagotavlja, da so vam vse funkcije in načini upravljanja vašega stroja na voljo tako prilagojeni, kot želite.

Preizkušene komponente.

Kompaktni EVION vsebuje DNK velikih kombinacij CLAAS, LEXION in TRION. Hidravlična naprava za nastavljanje mlatilnega koša z varov. pred preobremenitvijo in preklopnimi loputami odstranjevalnika res je mogoče kadar koli preprosto prilagoditi, če se spremenijo pogoji žetve. Sinhroni pogon obračalnega bobna zagotavlja visoko kakovost zrnja in slame.

Strokovni mediji že poročajo o EVION-u.

Uredništvo strokovne revije Topagrar je že obiskalo EVION v času žetve. V zgornjem videoposnetku si lahko ogledate povzetek prvega poročila o stroju.

TRION 700 / 600 / 500.

Vsako polje je drugačno tako kot vsaka kmetija. Sistemi pretoka pridelka TRION omogočajo natančno nastavitev glede na kulture in žita. Od dovajalnega kanala prek mlatilnega sistema in sekundarnega ločevanja pa do upravljanja slame, na voljo so vse možnosti.

Več o TRION

LEXION 8000 / 7000 / 6000 / 5000.

Na novo razvita kabina kombajna vas bo razveselila. Predvsem koncept klimatizacije z učinkovitim vodenjem zraka, več prostora za noge, hlajeni 30 l hladilnik za vašo pijačo ali svetli zaslon CEBIS visoke ločljivosti. Številne stvari se seveda niso spremenile, kot na primer neprekosljivo udobje CLAAS ali inteligentni koncept upravljanja, ki omogoča priročen dostop do vseh funkcij stroja.

Več o LEXION

Adapterji

Spremenljiva delovna širina rezalne naprave od 5,00 do 13,80 m.

Brezhiben pretok materiala, čist rez in visoka trdnost odlikujejo vse modele serije VARIO. Brezstopenjska nastavitev mize do 70 cm omogoča prilagoditev na vse pogoje in vrste pridelkov. Vgrajene plošče za ogrščico in pritrditev nožev za ogrščico brez orodja zagotavljajo, da je mogoče stroj v nekaj minutah zamenjati za ogrščico. Mehanski noži za ogrščico so za 33 % lažji in imajo za 50 % večjo rezalno moč.

CONVIO / CONVIO FLEX od 7,70 do 13,80 m delovne širine.

Žetev vseh pridelkov brez izgub in najboljši pretok v vseh možnih razmerah. Ta koncept med drugim vključuje posebno globoke transportne trakove z izjemno ravnimi koti.

Ne glede na to, ali gre za malo spomladanskega ječmena, sojo blizu tal ali veliko količino repice, boste dobro opremljeni.

Koruzni adapterji CORIO so na voljo kot 12-, 8- in 6-vrstni.

S 17° stopinjami imajo modeli CORIO CONSPEED in CORIO najpoložnejši delovni kot na trgu. S tem se zmanjšajo izgube storžev in preprečijo zamašitve v podrti koruzi.

Za privlačne posebne ponudbe se obrnite na lokalnega trgovca CLAAS.

Strokovno znanje in izkušnje že več kot 20 let.

QUADRANT EVOLUTION.

Že več kot 20 let vam ponujamo naše strokovno znanje in izkušnje CLAAS s tehnologijo FINE CUT, ki smo jo vedno znova razvijali. Najnovejši rezultat: QUADRANT EVOLUTION. Nadgradnja in glavni sestavni deli nove HD pobiralne naprave izvirajo iz silažnega kombajna JAGUAR. Tudi dvojno valjčno držalo in 10 % hitrejši sistem POWER FEEDING SYSTEM temeljita na preizkušenem osnovnem konceptu pretoka žita JAGUAR.

S paketom Voznik prihranite 3.360 €.

Konfiguriraj zdaj

Okrogla obletnica.

ROLLANT in ROLLANT UNIWRAP.

Naj bo to mokra ali suha silaža, trava ali koruza: s sistemom MAXIMUM PRESSURE
SYSTEM (MPS) ROLLANT tudi pri visoki hitrosti vožnje stiska z zelo veliko močjo. Poleg tega vrtljivi segment zagotavlja višji pritisk že od samega začetka bale. Tako se poveča proizvodnja na uro in zagotavlja stalno dobro kakovost krme in gostoto.

Konfiguriraj zdaj

VARIANT.

Novi sistem za upravljanje gostote SMART DENSITY nadzoruje obe napenjalni roki neodvisno druga od druge. To pomeni, da ima VARIANT 500 vedno želeno napetost jermena. Rezultat: stiskanje bal, kot si ga želite. Mehka sredica in trda lupina pri senu ali največja gostota bale pri slami.

Konfiguriraj zdaj