Piškotke (lastne in piškotke tretjih oseb, npr. Google Analytics.) namestimo z namenom, da vam olajšamo uporabo našega spletnega mesta in izboljšamo našo ponudbo glede na vaše interese. Z nadaljnjo uporabo našega spletnega mesta se namestijo samo tehnično potrebni piškotki, ob sprejemanju pa se nastavijo vsi piškotki (tudi trženjski). Vaša privolitev je prostovoljna in jo lahko kadar koli prekličete.

Podrobnejše informacije so na voljo v naši izjavi o varstvu podatkov.

Sprejemajo

To vzbuja navdušenje. Do 10 % ugodnosti pri prednaročilu žitnega kombajna.*

Highlights.

LEXION 8000 - 5000

Kako lahko LEXION prinese revolucijo, če pa nima novega imena? Ker smo z inovativnim mlatilnim sistemom APS SYNFLOW popolnoma prenovili njegovo srce – ne pa tudi njegove duše. Je in bo najzmogljivejši in najzanesljivejši kombajn na svetu – popolnoma preoblikovan, prinaša več, tekoče samodejno dokumentira vse podatke in ga je mogoče še bolj individualno nastaviti ter še bolj intuitivno upravljati. Kdaj boste vi postali del revolucije?

izvedeti več

Produktivnost na tekočem traku. CONVIO / CONVIO FLEX.

Tračna rezila se uporabljajo tam, kjer so potrebne nizkorastoče kulture z nizkimi nastavki plodov ali kjer zahtevni pogoji (poležano žito, nova rast) zahtevajo zelo nizek rez. CONVIO FLEX s fleksibilnimi rezalnimi noži je bil razvit za univerzalno uporabo pri vseh mlatilnih kulturah, na primer za žito, oljno repico, sojo, grah ali travo. Rezalni mehanizem CONVIO (s togimi rezalnimi noži) je posebej primeren za žito in oljno repico.

Zmogljivostni paket v kompaktni enoti.
AVERO 240/160.

AVERO je prvi kombajn v kompaktnem razredu z mlatilno tehnologijo APS. Mlatilni in ločevalni sistem APS odlično opravljata delo že v modelih LEXION in TUCANO ter zagotavljata do 20 % več pretoka pri enaki porabi goriva.

Gre še bolj robustno.
ROLLANT 520 RC.

Z novo generacijo CLAAS odpira novo poglavje več kot 40-letne zgodbe o uspehu ROLLANT. Nova balirka s fiksno komoro ROLLANT 520 združuje vse prednosti priljubljenega predhodnega modela ROLLANT 340. Pri dnevni uporabi navdušuje s preprostim upravljanjem, vsestranskostjo in izredno robustnostjo v novi, funkcionalni zasnovi.

Weitere Frühkauf Highlights.

To je vaš stroj.
LEXION 780 - 620.

Nobeno delo ni kot drugo. Vsak kmetovalec je individualist prav tako vsak izvajalec. Vsak voznik ima svoje posebne preference. V ta namen CLAAS v tem letu v Avstriji prehodno nudi kar dve popolni generaciji modelov LEXION: Poleg novih modelov LEXION 5000–8000 tudi preizkušene serije LEXION 780–620.

izvedeti več

Naravni talent.. 
TUCANO 580 - 320.

Najsi gre za strmo pobočje ali hitro naraščanje dežja – narava vas vedno znova postavlja pred nove izzive. Model TUCANO je s svojo tehnologijo MONTANA in DYNAMIC POWER opremljen za vse primere. Nov koncept upravljanja povečuje inteligenco, udobje in zmogljivost, izbira pa je še večja. Sedem modelov olajša začetek. Zgolj pravi naravni talent.

izvedeti več

Balirni obrat.
QUADRANT.

Za nas je pomembno eno: Uspeh vaše žetve. Z našimi balirkami za oglate bale vam nudimo zanesljive in zagnane poljske delavce – z velikim pretokom, edinstveno gostoto bal in izvrstno kakovostjo rezanja. Tako modeli QUADRANT združujejo napredne sisteme z visoko ravnjo udobja pri upravljanju – od zajema do izdelanih oglatih bal.

izvedeti več

Samodejno manj dela.
Balirke VARIANT za okrogle bale.

Z visoko stopnjo učinkovitosti, dolgo življenjsko dobo in inteligentnimi idejami si je serija VARIANT ustvarila ime po vsem svetu. Z opcijo COMFORT je delo s priljubljenimi balirkami za okrogle bale še bolj udobno.

izvedeti več

Začnite zdaj z ugodnostjo do 10 % ob prednaročilu*.

Izkoristite velike cenovne ugodnosti prednaročila!

Dober posel med dobrimi partnerji.
Vaša odločitev nam nudi zanesljivo načrtovanje – mi se vam zahvaljujemo z edinstvenimi ugodnostmi. Visoki zneski za vaše rabljene stroje. Pri nakupu z vključitvijo možnosti staro za novo vam nudimo maksimalne zneske za vaše rabljene stroje.

*Ugodnost ob prednaročilu: V skladu z veljavnimi pogoji plačila družbe CLAAS. Ugodnosti pri prednaročilu: 10 % do 31. 10. 2019, 7 % do 31. 12. 2019, nato 3 % do 30. 9. 2020. Neobvezujoča priporočena cena. Velja za vse žitne kombajne CLAAS (novi nakup) pri vseh sodelujočih prodajnih partnerjih družbe CLAAS v Sloveniji.

Povezovanje v mrežo.

Inteligenca je ključ.

Prepričani smo, da velikost in moč nista vse. Inteligenca je pomemben ključ do večje učinkovitosti. Z inteligentnim povezovanjem v mrežo dobite s svojimi stroji CLAAS več kot kdaj koli poprej.

Naši stroji že nudijo povezovanje za prihodnost. Internet stvari je namreč v kmetijski tehnologiji že nekaj let stvarnost. Že dolgo lahko s pomočjo opreme TELEMATICS spletno uporabljate podatke iz svojih strojev. Dovolite najsodobnejši tehnologiji, da dela za vas, in si zagotovite večjo produktivnost z manj napora.

Posvetujte se s svojim prodajnim partnerjem.