CEMOS za traktorje.

Dodatno izboljša voznika.

CEMOS je enkraten samo učeč sistem na tržišču za pomoč vozniku, ki nudi zanesljivo podporo samemu vozniku.

CEMOS za traktorje.

Dodatno izboljša voznika.

CEMOS je enkraten samo učeč sistem na tržišču za pomoč vozniku, ki nudi zanesljivo podporo samemu vozniku.

CEMOS za traktorje.

CEMOS se uči in trenira.

Za pripravo hitrejšega in učinkovitejšega dela se CEMOS prilagodi vozniku in mu pomaga pri nastavljanju traktorja in priključka z nasveti za obremenitev motorja, pogon, obtežitev in tlak v pnevmatikah, s pomočnikom za nastavitve za plug ter dialogi za optimizacijo priključkov za obdelavo tal. Tako ste vedno na poti z optimalnim oprijemom in varovanjem tal.

1. faza

Priprava na kmetiji.

Glede na izbrani priključek in predvideno uporabo na polju CEMOS vozniku že na kmetiji predlaga potrebno obtežitev in optimalen tlak v pnevmatikah. Dinamični samo učeči sistem zbira nadaljnje merilne vrednosti med deli in prilagaja svoje predloge za naslednjo uporabo.

2. faza

Osnovna nastavitev na polju.

Vgrajena podatkovna baza znanja CEMOS s slikovnimi navodili razloži osnovne nastavitve priključkov korak za korakom. Trenutno obstajajo pomočniki za vse pluge. Več priključkov bomo dodali v bližnji prihodnosti. Nudijo dragoceno pomoč pri novih uporabljenih napravah, s katerimi vaš voznik še nima izkušenj, ali pa jih ima zelo malo.

3. faza

Optimizacija med delom.

Dialog za optimizacijo zažene voznik na polju. CEMOS preveri vse osnovne nastavitve in predlaga ciljno vrednost »Moč« ali »Učinkovitost«, ki ju voznik lahko sprejme ali zavrne. Po vsaki spremembi nastavitev signalizira CEMOS po meritveni vožnji, ali in za koliko se je izboljšala produktivnost in poraba dizelskega goriva.