GPS PILOT CEMIS 1200.

Natančno, a preprosto kmetovanje.

GPS PILOT CEMIS 1200.

Natančno, a preprosto kmetovanje.

Krmilni sistemi GPS PILOT. Natančni, enostavni in razviti za prihodnost.

Izboljšanje poslovnih rezultatov in olajšano vsakdanje delo – z uporabo terminala CEMIS 1200 ste korak v prihodnosti. S samodejnim določanjem voznih poti GPS PILOT vaš stroj deluje kot na tirnicah: vedno na pravi poti, brez prekrivanja in s polno delovno širino. Za to ni potrebno veliko usposabljanja. Z intuitivno upravljalno površino CLAAS boste presenečeni, kako preprosto je lahko upravljanje avtomatskega krmilnega sistema. Za izmenjavo podatkov v CEMIS 1200 poskrbijo ISOBUS in standardni formati za natančnejše kmetijstvo v prihodnosti.

Enostavno.

CEMIS 1200 se brezhibno prilega v kabino: s strukturo upravljanja, ki je enaka kot v terminalu CEBIS, se voznik hitro in intuitivno znajde. Sistem lahko uporabljate tudi na vseh strojih CLAAS, ki so opremljeni z GPS PILOT CEMIS 1200. V trenutku lahko terminal in sprejemnik prenesete z enega stroja na drugega, kar vam omogoča popolno prilagodljivost in hkrati prihranek denarja.

Razvito za prihodnost.

S pomočjo CEMIS 1200 lahko z nekaj kliki poskrbite za upravljanje naročil prek povezave z mobilnim omrežjem – standardizirano in priročno. Naročila načrtujte v programski opremi za upravljanje kmetije in jih prenesite v stroj prek TELEMATICS neposredno iz 365FarmNet ali drugih v žetveni stroj povezanih sistemov. Voznik ima pregled nad celotnim delom, podatke o opravljenem delu pa lahko hitro in enostavno pošlje nazaj v pisarno. Naročanje, izvajanje, dokumentiranje – brez težav in varno.

Z GPS PILOT CEMIS 1200 dobite terminal, narejen za prihodnost. Po meri ustvarjen za vaše kmetovanje s celotnim obsegom funkcij iz tovarne ali pa se po korakih prilagaja vašim zahtevam. Še niste povsem prepričani? Dodatne funkcije in korekcijske signale lahko vnaprej brezplačno preizkusite. So se vaše potrebe med sezono spremenile? Nobena težava. Z digitalno povezavo lahko funkcije sistema hitro prilagodite svojim potrebam. Ustrezno licenco ali aktivacijo lahko prenesete neposredno v svoj terminal.

Natančen.

Za natančno delo potrebujete dober korekcijski signal. SATCOR 15*) zagotavlja natančnost, standardno pa je vključen kar 5 let. Potrebujete še večjo natančnost? Opcijsko sta na voljo še korekcijska signala: SATCOR 3*) in SATCOR 3 FAST*).

Ali je absolutna natančnost vaša prednostna naloga? Uporabite GPS PILOT CEMIS 1200 s korekcijskim signalom RTK za največjo možno natančnost. Vsi korekcijski signali RTK so standardno nadgrajeni s funkcijo RTK Bridging, kar pomeni, da lahko v primeru izgube signala delo nadaljujete še do 20 minut z nekoliko zmanjšano natančnostjo.

Ali imate na vašem terenu težek relief ali izgube mobilnega signala? Z RTK Bridging Premium preprosto delate naprej – brez izgube točnosti in časovne omejitve.

*) SATCOR 15 / SATCOR 3 / SATCOR 3 FAST powered by Trimble RTX.

Korekcijski signali SATCOR, RTK Bridging in RTK Bridging Premium niso na voljo v vseh regijah. Z vašim zastopnikom CLAAS bomo poiskali najboljšo rešitev za vaše posamezne potrebe.