Čista natančnost s CEMIS 1200

Neprekosljiva natančnost

Čista natančnost s CEMIS 1200

Neprekosljiva natančnost

Precizno kmetovanje, vredno svojega imena: CEMIS 1200

Delo na polju kot na tirnicah: GPS PILOT CEMIS 1200 vam zagotavlja natančno vodenje za celoletno varčno delo in varno prihodnost.

Natančno vodenje

Z GPS PILOT CEMIS 1200 združite najnatančnejše delo na polju z brezhibnim upravljanjem naročil. S samodejnim vodenjem vaš stroj deluje kot na tirnicah. Različni razpoložljivi korekturni signali in vozni načini skrbijo za to, da se vselej optimalno premikate. Na ta način se zanesljivo izognete prekrivanjem, izkoristite celotno delovno širino in razbremenite voznika.

Z GPS PILOT CEMIS 1200 vozite z natančnostjo od vrste do vrste do ± 2–3 cm. Pri tem se glede na štiri možne vozne načine sami odločite, kako želite delati.

Enostavno rokovanje

CEMIS 1200 ne zagotavlja samo natančnejših rezultatov dela na polju, temveč je tudi rokovanje z njim enostavno. Zaradi svoje optike in zasnove upravljanja, ki je prilagojeno standardnemu vmesniku CEBIS, dolgotrajno uvajanje ni potrebno. Terminal CEMIS in sprejemnik se zlahka prenese z enega stroja na drugega.

Popolna povezanost

Poleg tega, da prihranite čas pri delu na polju, boste s CEMIS 1200 delo opravili z manj truda. Prek mobilnega omrežja lahko sistem v realnem času komunicira z vašim sistemom za upravljanje kmetije. Tako lahko naročila za delo načrtujete kot običajno v pisarni, jih pošljete neposredno v stroj in takoj zatem prejmete dokumentacijo nazaj. To zagotavlja nemoteno poročanje, voznik pa ima vedno pri roki vse pomembne informacije.

Z različnimi razpoložljivimi korekturnimi signali lahko delate še natančneje. Vse je mogoče zagotoviti neposredno iz tovarne ali jih naknadno vgraditi. S satelitskim korekturnim signalom SATCOR 15 by Trimble RTX je natančnost zagotovljena od samega začetka. Če potrebujete še višjo stopnjo natančnosti, je mogoča nadgradnja na SATCOR 3 by Trimble RTX ali SATCOR 3 FAST by Trimble RTX. Sistem lahko uporabljate tudi s preverjenimi korekturnimi signali RTK.

Prave funkcije za vsak stroj

GPS PILOT CEMIS 1200 je primeren za vse stroje na vaši kmetiji. Na traktorjih lahko izkoristite prednosti polne funkcionalnosti ISOBUS in avtomatskega krmiljenja delovnih širin vaših priključkov s Section Control. Pri kombajnih vam je s CEMIS 1200 na voljo natančen postopek priklopa in dokumentiranje vaših podatkov o pridelku.

Odkrijte CEMIS 1200