CLAAS connect povezuje

S CLAAS connect boste v eni aplikaciji našli vse informacije o svojih strojih.

CLAAS connect povezuje

S CLAAS connect boste v eni aplikaciji našli vse informacije o svojih strojih.

CLAAS connect: Vse povezano, vse na enem mestu

Portret CLAAS connect: Z brezplačno aplikacijo CLAAS connect so zbrani vsi stroji CLAAS v eni aplikaciji – z vsemi osnovnimi in tekočimi informacijami, kot so konfiguracije, poraba, lokacija in možnosti nadgradnje. Na tem mestu izveste, kaj vse zmore aplikacija.

Upravljanje celotnega kmetijskega voznega parka je lahko izziv. Za priklic podatkov o stanju, informacij o delu, stanju, potrebnih vzdrževanjih in za naročilo nadomestnih delov potrebujete veliko informacij. S CLAAS connect vsa ta opravila obvladate samo z levo roko.

Pregled nad celotno kmetijo na dosegu roke

CLAAS connect vam je na voljo v obeh oblikah, kot aplikacija za pametne telefone in spletna aplikacija. Ali želite razbrati trenutne obratovalne ure, ali pa vedeti, kje je trenutno vaš traktor, kombajn ali silažni kombajn? Nobena težava – CLAAS connect vam z enim samim klikom ali dotikom tekoče prikaže vse, kar želite vedeti o svojih strojih. Prikaže tudi stanje motorja ter ravni dizelskega goriva in AdBlue.

Pravi odgovor na vse

Tudi na najbolje vodenih kmetijah prihaja do nepričakovanih situacij. Da ne prihaja do daljših časov mirovanja je bistvenega pomena, da težavo hitro diagnosticiramo in poiščemo rešitev. Popoln pomočnik pri tem je CLAAS connect. S shranjenimi navodili za uporabo za vsak vaš stroj boste hitro našli rešitev. Ko boste potrebovali nadomestni del, ima aplikacija za to vgrajeno trgovino Parts Shop, v kateri lahko naročilo opravite neposredno pri vašem zastopniku in ste tako kar najhitreje nazaj na delu.

Pripravljeni za nadgradnjo

Tudi zunaj žetvene sezone je CLAAS connect vaš zvesti spremljevalec, ki vam pomaga, da se že zgodaj povsem pripravite na prihajajoče delo. Kalkulator za bale natančno izračuna, koliko mreže, vrvice in folije boste v prihodnje potrebovali. Svetovalec za maziva vam predlaga ustrezna maziva. Nenazadnje lahko vse te izdelke in veliko izbiro kmetijske tehnike skupaj z nadomestnimi deli naročite neposredno v trgovini Parts Shop.

Ko razmišljate o novem stroju, lahko z vgrajenim konfiguratorjem nezavezujoče sestavite svoj novi stroj in ga shranite za možen nakup v bodoče. Takoj ko se odločite, se lahko neposredno v CLAASconnect dogovorite za predstavitev stroja pri svojem zastopniku ali zahtevate ponudbo. Po nakupu boste svoj novi stroj povsem preprosto povezali s CLAAS connect z vnosom serijske številke.

Vsestranska brezplačna oskrba

Vas je CLAAS connect prepričal? Tudi za konec imamo za vas dobre novice: CLAASconnect lahko kot aplikacijo za pametne telefone in spletno aplikacijo uporabljate brezplačno, registracija pa je enostavna z le nekaj koraki

Odkrijte CLAAS connect