Maksimalni MOVE.

Najboljša kakovost krme zaradi optimalnega prilagajanja podlagi.

Zaradi svoje navpične gibljivosti 1000 mm se lahko naprava DISCO MOVE sama pri večjih traktorskih dvižnih mehanizmih in velikih hitrostih vožnje hitro in optimalno prilagaja terenu, s čimer omogoča kar najčistejšo krmo – DISCO MOVE je vaš partner za maksimalno prilagodljivost.

Maksimalni MOVE.

Najboljša kakovost krme zaradi optimalnega prilagajanja podlagi.

Zaradi svoje navpične gibljivosti 1000 mm se lahko naprava DISCO MOVE sama pri večjih traktorskih dvižnih mehanizmih in velikih hitrostih vožnje hitro in optimalno prilagaja terenu, s čimer omogoča kar najčistejšo krmo – DISCO MOVE je vaš partner za maksimalno prilagodljivost.

Čelne kosilnice DISCO MOVE.

Večfunkcijski priključni blok.

Edinstveni priključni blok zagotavlja hiter in preprost priklop kosilnice. Priključitev je možna prek dvižnega mehanizma traktorja ali prek trikotnika za hiter priklop.

Za priključitev in odklop niso potrebni dodatni zaporni nastavki. Kompaktna izvedba priključnega bloka omogoča prost pogled naprej.

Najboljše prilagajanje podlagi zaradi premišljene kinematike.

Naprava DISCO MOVE se vodoravno in navpično premika neodvisno od dvižnega mehanizma traktorja in samostojno prevzema dvig kosilnice. Globoko ležeča točka obračanja gredi za majhno kinematiko in kinematiko MOVE za velike grbine skrbi za optimalno prilagajanje terenu – z edinstveno navpično gibljivostjo 1000 mm. Med vožnjo nastavljiva opcija ACTIVE FLOAT za hidropnevmatsko razbremenitev je serijsko vključena v priključni blok.

Sočasno krmilite sprednjo in zadnjo kosilno napravo.

DISCO MOVE je odličen partner kosilnici DISCO za velike površine. Odvisno od opreme se sprednja kosilna naprava lahko krmili neposredno prek hidravlike kosilnice za velike površine. Poleg dodatnih funkcij za izboljšanje kakovosti dela avtomatizirani poteki razbremenjujejo tudi voznika.

Udobna uporaba.

Na kosilnici nameščen pripomoček za nastavitev prikazuje hiter pregled pravilne višine pod upravljalnim drogom. Vtič KENNFIXX® olajša priklop in odklop hidravlične cevi zaradi jasne oznake z barvo in simbolom. Stranka lahko skladno z opremo traktorja sama izbere stran montaže hidravlične cevi in manometra.

Vse na pregledu.

Izbirno dvojno ogledalo na bloku kosilnice povečuje varnost v nepreglednih križiščih.

Čelne kosilniceDelovna širina (m)Rezalna napravaDiskiHitra menjava nožev
DISCO 3600 FRC/FC/F PROFIL/MOVE3,40MAX CUT8
DISCO 3200 FRC/FC/F PROFIL/MOVE3,00MAX CUT7
DISCO 3150 F3,00MAX CUT7

● Serijsko     ○ Opcija     – Ni na voljo

C = rogljasti gnetilnik      RC = valjni gnetilnik      Brez dodatka = brez gnetilnika      AUTOSWATHER = trak za grabljenje

Oprema se lahko za različne države razlikuje.

Čelne kosilnice DISCO. Čisto spredaj.

PROFIL – prilagajanje tlom.

S kinematiko PROFIL se kosilni greben prilagaja tlom. Tako se lahko kosilnica, neodvisno od traktorja, tridimenzinalno prilagaja tlom.

ACTIVE FLOAT – razbremenitev za profesionalce.

Z opcijo ACTIVE FLOAT lahko razbremenitev kosilnice v vsakem trenutku prilagodite dejanskim pogojem.

Rezultati:

Čista krma in varovanje travne ruše, reducirana poraba goriva ter minimalna obraba kosilnega grebena, to so vse argumenti, ki kažejo v prid tej tehniki.

Maksimalna širina.

DISCO 3600 F / FC / FRC PROFIL so posebej primerne za traktorje s širokimi pnevmatikami na sprednji osi. S svojo delovno širino 3,40 m omogoča maksimalno prekrivanje.

DISCO 3200 F / FC / FRC PROFIL.

DISCO 3200 PROFIL je primeren dodatek, s svojo delovno širino 3,00 m, kosilni kombinaciji z bočno ali vlečeno kosilnico.

DISCO 3150 F.

Nepremagljiva v razmerju cena-zmogljivost: kosilnica DISCO 3150 F je učinkovita in udarna. Grajena je kompaktno in tako, da je blizu traktorja, optimalno se prilagaja razgibanim tlom. Opcijsko je na voljo tudi sistem ACTIVE FLOAT.