Bobnaste kosilnice CORTO

Dobre zamisli, zbobnane skupaj.

Ne glede na to, ali se odločite za stroj s čelnim ali zadnjim priklopom ali za vlečeni stroj – na bobnaste kosilnice CORTO se vedno lahko zanesete.

Bobnaste kosilnice CORTO

Dobre zamisli, zbobnane skupaj.

Ne glede na to, ali se odločite za stroj s čelnim ali zadnjim priklopom ali za vlečeni stroj – na bobnaste kosilnice CORTO se vedno lahko zanesete.

CORTO. Bobnaste kosilnice z najvišjo zanesljivostjo.

CORTO kosilnice so zagotovilo za hitro, zanesljivo in varno košnjo z visoko udarno močjo. Ne glede nato, ali se odločite za čelno ali zadnje vpetje ali za vlečeno kosilnico - na kosilnice CORTO se lahko vedno zanesete.

Zanesljiv pogon.

Z robustno konstrukcijo klinastih jermenov se moč varno in neposredno prenaša. Bremenske konice se elastično blažijo in preprečijo udarne obremenitve.

ACTIVE FLOAT za razbremenitev.

Le malokatera kultura je homogena. Različni pogoji, kot so vlažna mesta ali suhe kopice, zahtevajo prilagodljivo odzivanje. ACTIVE FLOAT to omogoča. Prek preprosto delujoče krmilne naprave uravnavate pritisk kosilnice na podlago tudi med vožnjo.

Homogen pretok krme.

Kosilni bobni s svojimi velikimi prehodi skrbijo za visoko stopnjo transporta in enakomeren pretok materiala. Z različnimi izbirnimi transportnimi pripomočki je mogoče dodatno optimizirati pretok materiala in ga prilagoditi zadevni kulturi.

Stabilen okvir menjalnika.

Vzvojno tog okvir menjalnika je prek izredno močne prirobnice privit na bobne in prosto dostopen. Premočrtni pogon dovoljuje prenos moči na klinaste jermene brez izgub.

Najsi gre za samostojen stroj, v kombinaciji z nakladalno prikolico ali za udarno čelno in zadnjo kombinacijo s kosilnico DISCO za velike površine: čelne kosilnice CORTO vedno naredijo dober vtis.

Zadnje kosilnice.

Vpetje kosilnice v težišču omogoča modelu CORTO 3200 CONTOUR optimalno prilagajanje tlom tudi na neravnih in razgibanih tleh.

Kinematika PROFIL.

Čelne kosilnice PROFIL se s pomočjo edinstvene kinematike in nizkega vrtišča zelo dobro prilagajajo obrisom tal. V kombinaciji s sistemom ACTIVE FLOAT za razbremenitev dosežete tako maksimalno varstvo tal in minimalno umazanje krme.

Prilagodljive.

Modela CORTO 310 F in 285 F se lahko pri svojem usmerjanju tudi tridimenzionalno prilagajata tlom s pomočjo vrtljivega vzvoda. V kombinaciji s kompaktno konstrukcijo je serija F optimalna tudi za hribovita področja in manjše traktorje.

CORTO 220 / 190.

S kosilnico CORTO 220 / 190 in njeno delovno širino 1,85 m oz. 2,10 m nudi CLAAS tudi v segmentu manjših kmetij močno in robustno bobnasto kosilnico z dovršeno tehniko.

Prijazna tlom in preprosta za vzdrževanje.

Velika naležna površina velikih bobnov ščiti tla in zmanjšuje pritisk na podlago. S preklopnimi zaščitnimi zavesami je zagotovljeno preprosto vzdrževanje.

Tehnični podatkiDelovna širina (m)Transportna širina (m)VpetjeHitrost priključne gredi (vrt./min)
Čelne kosilnice
CORTO 3200 F PROFIL3,053,00Trikotnik1000
CORTO 310 F3,053,00Trikotnik540/1000
CORTO 285 F2,822,76Trikotnik540/1000
Zadnje kosilnice
CORTO 3200 CONTOUR3,052,05Kategorija II1000
2202,101,95Kategorija II540
1901,851,80Kategorija II540

Oprema je lahko za posamezne države različna. Preverite veljaven cenik.

Več informacij dobite pri svojem CLAAS zastopniku.