Piškotke (lastne in piškotke tretjih oseb, npr. Google Analytics.) namestimo z namenom, da vam olajšamo uporabo našega spletnega mesta in izboljšamo našo ponudbo glede na vaše interese. Z nadaljnjo uporabo našega spletnega mesta se namestijo samo tehnično potrebni piškotki, ob sprejemanju pa se nastavijo vsi piškotki (tudi trženjski). Vaša privolitev je prostovoljna in jo lahko kadar koli prekličete.

Podrobnejše informacije so na voljo v naši izjavi o varstvu podatkov.

Sprejemajo

ARION 470-410

Doživite svobodo.

Vsak dan prinaša nove izzive. Veselite se jih, saj vozite traktor, ki vas podpira.

#arion400fan

ARION 470-410

Doživite svobodo.

Vsak dan prinaša nove izzive. Veselite se jih, saj vozite traktor, ki vas podpira.

#arion400fan

Traktorji CLAAS | ARION 470-410.

Tudi vi postanite #arion400fan

Novi ARION 400: tudi vi postanite #arion400fan.

Sandra Wötzl
Vinarka in poljedelka v Avstriji
"Zame poljedelstvo pomeni, da z ljubeznijo in strastjo izdelujem vrhunske produkte. Pri nas na kmetiji in v vinogradu je vsak dan drugačen."
"ARION je moj stalni spremljevalec. Z njim obdelujem naše obdelovalne površine, orjem, kultiviram in poskrbim za prevoz žit in sončnic. Praktično ni stvari, za katero ga ne bi uporabila.

Idealno razmerje zmogljivosti, teže in vlečne moči mi daje dober in varen občutek pri vožnji. Tudi v kabini se zelo dobro počutim. Udobje je vrhunsko tako kot pogled na vse strani, upravljanje pa enostavno in pregledno."
Jakob Eskeland
Kmet na Norveškem
"Rad sem kmet in rad proizvajam živila za našo deželo. Svoj traktor potrebujem predvsem za delo s travo in gnojnico."
"Od novega traktorja pričakujem veliko. Mora biti dobro izdelan, udoben za vožnjo in enostaven za upravljanje. Poleg tega so zelo pomembne pnevmatike, ki varujejo moja tla in travno rušo. Novi ARION omogoča vse to.

Kabino PANORAMIC s stekleno streho še posebej obožujem. Ponuja enkraten pogled naprej in navzgor, poleg tega pa lahko med delom uživam v norveškem soncu. Ne, to ni šala. V povprečju uživamo v 3,2 sončnih urah dnevno."
Helmut (Olli) Heppe
Upravljavec traktorjev pri podjetju CLAAS v Nemčiji
"Vsakomur, ki se zanima za traktor CLAAS, bom z veseljem odgovoril na vsa vprašanja. Traktor ARION 400 poznam od znotraj navzven, saj ga uporabljam na kmetiji moje žene."
"Z njim lahko narediš preprosto vse, je neverjetno vsestranski. Na polju špargljev svak z njim polaga folije in obdeluje tla s kultivatorjem.

Vse nas navdušujeta tako krmilni sistem kot dobro usklajen menjalnik. Tudi naš starosta vozi ARION-a, pa jih ima 91. Več o enostavnem upravljanju in lahki uporabi ni treba dodati."
Gábor Steinhauser
Upravljavec traktorjev pri podjetju CLAAS na Madžarskem
"Pri nas se skoraj za vsa dela uporablja ARION 400: delo na polju, transport, setev, žetev, škropljenje. Ta stroj je tako vsestranski."
"Novega ARION-a se že res veselimo, saj je še udobnejši in zmogljivejši. S tem mislim na dinamični motor, ki porabi manj goriva, močno hidravliko in udobno ter prostorno kabino za dolge delovne dni.

Ustreza mi, da me ta traktor ne utesnjuje. ARION ima menjalnik tako dobro usklajen, da lahko z njim opravim praktično vsako delo, razen mogoče najtežjih vlečnih del. A za to je na voljo njegov brat, AXION 900."
Asbjørn Velde
Prodajalec pri podjetju CLAAS na Norveškem
"Traktor ARION ne le prodajam, ampak z njim tudi delam na svoji kmetiji. Naredi vse: od obdelave tal in nalaganja bal do transportiranja krme."
"Ko svoje prijatelje, stranke in kolege povprašam, kaj pričakujejo od novega ARION-a, vedno dobim isti odgovor: upravljanje mora biti enostavno s preglednimi servisnimi stroški in omogočati mora konfiguracijo za posebne potrebe. To ni nobena težava, jim odgovorim.

Ponosen sem na to, da imamo na Norveškem tako dober servis CLAAS. Trgovci so zelo odzivni, mehaniki dobro izšolani, nadomestni deli so na voljo hitro. To je zelo pomembno, in ne samo v času žetve."
Josef Radauer
Kmetovalec v Avstriji
"Obožujem delo s stroji. Pri nas popolnoma upravičim stroške za skrb za drevesa ter sečnjo in krčenje dreves."
"ARION je pravi vsestranski stroj. Pri nas ga uporabljamo na travišču, na primer z balirko in nakladalno prikolico, z njim pa prevažam tudi naprave, les in najrazličnejše tovore. Pogosto ga na pobočju uporabljam skupaj z napravo za mulčenje.

Zelo varen občutek pri delu na strmem pobočju pripisujem dobremu razmerju zmogljivosti, teže in vlečne moči. In seveda dobri preglednosti ter lahkemu upravljanju. Če se človek v svojem stroju dobro počuti, naredi manj napak."

Doživite novo svobodo

Vsak dan na polju prinaša nove izzive. Veselite se jih, saj vozite traktor, ki vas podpira. Izkusite novi ARION 400.

Svobodo vsak definira drugače

Svoboda je za vsakogar drugačen pojem. Za nekoga je to prost pogled na vse strani, za drugega več svobode gibanja z inteligentno nameščenimi upravljalnimi elementi. Nekateri se veselijo, ker jim ni treba več misliti: k edinstvenemu občutku prostora dodajmo še digitalne pametne pomočnike, ki razbremenijo voznika in izboljšajo gospodarnost.

Novi ARION 400 vam daje svobodo, kakor koli jo že pojmujete.

Pustite se navdušiti

Pametni sistemi za pomoč vozniku
Razveselite se in se razbremenite. Upravljanje na delovnih površinah CSM in dinamično krmiljenje vam olajša delo pri vsaki uporabi. Poleg tega vam krmilni sistemi lahko prihranijo do 7 % dizelskega goriva in proizvodnih stroškov.
Inteligentno upravljanje podatkov
Poenostavite svojo dokumentacijo. V portalu CLAAS TELEMATICS lahko upravljate in nadzorujete vaš celoten vozni park strojev. Podatke lahko prikličete kadarkoli in od koderkoli – z DataConnect tudi pri strojih drugih proizvajalcev.
Učinkovita povezljivost
Izboljšajte svoje delovne poteke. Delovne naprave ISOBUS lahko udobno upravljate s funkcijskimi gumbi na multifunkcijski ročici. Priključek preprosto priključite na zadnjem delu in takoj se pojavi v terminalu ISOBUS.
Zelo udobna kabina.
Delajte produktivneje. Za prostorski občutek, ki ga omogoča 360-stopinjski pogled in predvsem pogled navzgor na čelni nakladalnik, so v kabini PANORAMIC na voljo digitalni pomočniki, ki povečajo vašo gospodarnost. Tako udobne multifunkcijske ročice nima noben drug traktor.
Pametni menjalnik
Traktor ARION 400 lahko vozite brez prestavne ročice in pedala za sklopko. S QUADRACTIV ali HEXACTIV je mogoče premikanje kot pri avtomobilu z avtomatskim menjalnikom. Izkoristite nadaljnje prednosti udobnih avtomatskih funkcij, kot sta SMART STOP ali tempomat.
Download > RGB (1.7MB)  |  CMYK (35.9MB)
Close
Download > RGB (506KB)  |  CMYK (16MB)
Close
Download > RGB (553KB)  |  CMYK (19.1MB)
Close
Download > RGB (790KB)  |  CMYK (39.1MB)
Close
Download > RGB (603KB)  |  CMYK (19.2MB)
Close
Download > RGB (506KB)  |  CMYK (13.9MB)
Close
Download > RGB (639KB)  |  CMYK (8MB)
Close
Download > RGB (865KB)  |  CMYK (16.8MB)
Close
Download > RGB (796KB)  |  CMYK (28.3MB)
Close
Download > RGB (844KB)  |  CMYK (31.6MB)
Close
Download > RGB (829KB)  |  CMYK (28.3MB)
Close
Download > RGB (1.1MB)  |  CMYK (7.3MB)
Close
Download > RGB (784KB)  |  CMYK (27.7MB)
Close
Download > RGB (1.4MB)  |  CMYK (10MB)
Close
Download > RGB (1.3MB)  |  CMYK (33.1MB)
Close
Download > RGB (675KB)  |  CMYK (24.7MB)
Close
Download > RGB (702KB)  |  CMYK (23.3MB)
Close
Download > RGB (491KB)  |  CMYK (23.7MB)
Close
Download > RGB (1.1MB)  |  CMYK (19.4MB)
Close
Download > RGB (680KB)  |  CMYK (27.2MB)
Close
Download > RGB (465KB)  |  CMYK (37.7MB)
Close

ARION 470-410.

470460450440430420410
Maksimalna moč (ECE R 120)1kW/KM107/14599/13592/12585/11585/11575/10067/90
Maksimalna moč s sistemom CPM (ECE R 120)1kW/KM114/155107/14599/13592/125

1 Ustreza ISO TR 14396