JAGUAR 990-930

S svojim edinstvenim celostnim konceptom, zmogljivostjo pretoka do 380 t/h, izvrstnimi sistemi za pomoč vozniku ter široko izbiro valjev za drobljenje zrnja, vključno s patentirano tehnologijo SHREDLAGE, z do 925 KM moči zanesljivo pripelje vaš pridelek domov.

JAGUAR 990-930

S svojim edinstvenim celostnim konceptom, zmogljivostjo pretoka do 380 t/h, izvrstnimi sistemi za pomoč vozniku ter široko izbiro valjev za drobljenje zrnja, vključno s patentirano tehnologijo SHREDLAGE, z do 925 KM moči zanesljivo pripelje vaš pridelek domov.

NOVO: JAGUAR 990.
925 KM za do 380 t/h.

Prvovrstna kakovost rezanja, ogromen pretok in nižja poraba goriva – novi JAGUAR 990 zmogljivost motorja MAN-V12 z 925 KM optimalno prenaša na polje. Da lahko uresničite tudi krajše dolžine reza, smo povsem prenovili rezalni boben. Tako je JAGUAR 990 prvi silažni kombajn z novim rezalnim bobnom V-MAX 42.

Inteligentni sistem za pomoč vozniku CEMOS in novo krmiljenje CEBIS vaše voznike podpirajo pri tem, da lahko med celotno sezono kombajn JAGUAR premikajo kar se da učinkovito. Sistem CEMOS samodejno nastavi stroj, zaslon na dotik CEBIS pa olajša upravljanje. Vsi modeli JAGUAR izpolnjujejo emisijske standarde tržišča do stopnje V.

Zato je JAGUAR vodilni stroj na svetovnem tržišču.

Z več kot 40.000 izdelanimi stroji najuspešnejši silažni kombajn na svetu že od leta 1973 skrbi zato, da milijoni ljudi vsak dan lahko pijejo zdravo mleko. Za to smo kombajn JAGUAR za vas stalno razvijali naprej.

Pogonski sistem.

V tržni primerjavi pogonski sistem JAGUAR prepriča z najvišjo stopnjo učinkovitosti. Opremo kombajna poganja prečno montiran motor na pogonu Powerband brez vzdrževanja, moč motorja pa je natančno usklajena z delovnimi sistemi.

Sistemi za pomoč vozniku.

Inteligentni sistemi, kot so AUTO FILL, novo dinamično krmiljenje ali novi CEMOS AUTO PERFORMANCE samodejno krmilijo stroj in optimizirajo posamezne procese. Za čim bolj učinkovito žetev voznik aktivira samo avtomatiko.

Udobje in upravljanje.

Kombajn JAGUAR boste v najkrajšem možnem času vozili intuitivno. Bistvene funkcije krmilite z le nekaj centralnimi upravljalnimi elementi, ki so razporejeni logično. V središču je novi CEBIS. Volanski drog in sedež voznika je mogoče prilagoditi in nastaviti na več načinov.


Zmogljivost pretoka.

Pri ravnem pretoku JAGUAR teče krma brez preusmerjanja neposredno skozi celoten stroj, kar omogoča maksimalen pretok (t/h) pri minimalni porabi goriva (l/t) ter visoko obratovalno varnost.

Poraba goriva.

Odločilen ni samo motor, temveč tudi inteligentno krmiljenje vseh sistemov. Od priključne naprave do izmeta krme je JAGUAR nastavljen na največjo zmogljivost pri istočasnem prihranku goriva. Poraba goriva je navdušujoče nizka.

Kakovost silaže

Visoko kakovostne silaže povečajo donos mleka. Zato pri vsem, kar delamo, na prvem mestu stoji kakovost silažnega materiala. Vaš JAGUAR smo opremili s tehnologijami, ki imajo odločilen vpliv na kakovost krme.

Utrip vaše žetve.

CEMOS AUTO PERFORMANCE

JAGUAR vzdržuje nastavljeno stalno hitrost vrtljajev in upravlja moč motorja ter hitrost vožnje glede na žetveno maso. Pri povečani žetveni masi se hitrost vožnje zmanjša. Pri zmanjšani žetveni masi se moč motorja samodejno zmanjša.

Dinamično krmiljenje.

Z JAGUAR iz ene na drugo stran zavijete z največ petimi obrati volana. Številni vozniki si želijo obrniti stroj na koncu polja z manj truda. Dinamično krmiljenje omogoča prav to. Pri hitrosti do 10 km/h mora voznik po ravnem izvozu volan obrniti samo za ⅔, da doseže poln zasuk koles.

NOVO: udobnejše upravljanje.

CEBIS z zaslonom na dotik omogoča hiter in udoben dostop do vseh funkcij stroja. Po potrebi lahko voznik JAGUAR nastavi ali upravlja na štiri načine:

  1. Z dotikom monitorja
  2. S hitrim dostopom prek upravljanja priljubljenih funkcijskih tipk na ročki CMOTION
  3. Z vrtljivim in potisnim gumbom CEBIS
  4. Neposreden preklop s prevesnim stikalom

NOVO: ACTISILER 37 v toplotno izoliranem rezervoarju.

Inteligentni sistemi kombajna JAGUAR tvorijo osnovo za prihodnjo odlično kakovost krme: z natančnim doziranjem aditivov iz 375-litrskega rezervoarja ali koncentrata iz novega ACTISILER 37. Rezervoar z dvojno steno ACTISILER 37 ščiti vaš silažni koncentrat pred visokimi zunanjimi temperaturami.

Senzor NIR

Vrednost suhe snovi, ki jo izmeri infrardeči senzor (NIR), služi kot referenčna vrednost za nastavitev dolžine reza in aditivov.

TERRA TRAC.

JAGUAR 990 in 960 sta na voljo tudi kot TERRA TRAC. S tem izkoristite prednosti goseničnega pogona prek celega leta na vseh površinah: močan oprijem, največje varovanje tal tudi na neobdelani zemlji, hitro in varno premikanje s širino vozila, ki je skladna s Pravilnikom o dovoljenjih v cestnem prometu.

Tehnični podatki

MotorTipValjiMoč motorja pri delovnih obratih
1700 vrt./min (ECE R 120)
kW/KM
JAGUAR 990MAND2862V12680/925
JAGUAR 980MAND2862V12625/850
JAGUAR 970MAND4276R6580/790
JAGUAR 960Mercedes-Benz473R6480/653
JAGUAR 950Mercedes-Benz473R6430/585
JAGUAR 940Mercedes-Benz471R6390/530
JAGUAR 930Mercedes-Benz471R6340/462

Download > RGB (1.3MB)  |  CMYK (36.6MB)
Close
Download > RGB (875KB)  |  CMYK (26MB)
Close
Download > RGB (826KB)  |  CMYK (22.8MB)
Close
Download > RGB (920KB)  |  CMYK (28.7MB)
Close
Download > RGB (946KB)  |  CMYK (27.1MB)
Close
Download > RGB (849KB)  |  CMYK (24.8MB)
Close