Povezani stroji.

Prihranite čas. Varčujte z denarjem.

Verjamemo, da lahko iz svojih strojev CLAAS izvlečete več kot kdaj koli. Velikost in moč nista vse. Menimo, da je inteligenca pomemben ključ do večje učinkovitosti.

Zato povezujemo svoje stroje.

Povezani stroji.

Prihranite čas. Varčujte z denarjem.

Verjamemo, da lahko iz svojih strojev CLAAS izvlečete več kot kdaj koli. Velikost in moč nista vse. Menimo, da je inteligenca pomemben ključ do večje učinkovitosti.

Zato povezujemo svoje stroje.

Povezani stroji.

Podjetje CLAAS vam nudi različne komponente, ki jih lahko kombinirate v skladu s svojimi potrebami.

REMOTE SERVICE.

Hitro reševanje težav.

  • Stroj prepozna motnjo in obvesti voznika
  • Stroj pošlje sporočilo o napaki servisnemu partnerju
  • Servisni partner prepozna napako na daljavo

Vaša prednost: takojšnje reševanje težav z dobavo in vgradnjo nadomestnih delov na lokaliziranih postajah.

Proaktivno načrtovanje vzdrževanja.

  • Stroj pošlje prihajajoče potrebe po vzdrževanju servisnemu partnerju
  • Servisni partner pošlje predlog termina za vzdrževanje
  • Servisni partner v skladu z obsegom vzdrževanja vnaprej naroči opremo CLAAS ORIGINAL

Vaša prednost: hitra izvedba vzdrževanja.

TELEMATICS.

TELEMATICS je digitalni sistem za prenos podatkov, s katerim je mogoče kadar koli poklicati in dokumentirati delovne podatke, vozne poti in podatke o pridelku z opremljenih žitnih in silažnih kombajnov ter traktorjev. Vsi podatki se prek mobilnega telefona prenašajo s strojev v strežnik, v katerem se obdelujejo in shranjujejo. V strežniku je do njih mogoče dostopati in jih vrednotiti v dejanskem času prek interneta in računalnika na kmetiji, prenosnega računalnika ali pametnega telefona v portalu TELEMATICS ali pa izvoziti v vse običajne programe za upravljanje kmetije za nadaljnjo obdelavo.

Samodejna dokumentacija.

Najudobnejši način dokumentiranja je »samodejno dokumentiranje«. Ta modul vam prihrani veliko dela, obenem pa izboljšuje varnost ravnanja s podatki. Ko so meje terena v sistemu TELEMATICS določene, sistem samodejno prepozna, na kateri meji je stroj trenutno, nato pa iz meja terena ter zapisanih voznih poti ustvari dokumentacijo za obdelovano površino za vsako posamezno naročilo.

Naročite zdaj

Aplikacija za mobilno uporabo.

Da bi lahko sistem TELEMATICS uporabljali tudi na poti, podjetje CLAAS nudi aplikacijo za operacijske sisteme iOS in Android. Ta aplikacija sledi isti delovni filozofiji kot portal TELEMATICS in vas vodi skozi zaporedje korakov »obveščanja, analiziranja, optimiziranja« prek sodobnega upravljanja voznega parka. Integrirana funkcija za navigacijo prikazuje tudi najkrajše poti do različnih strojev. Poleg podatkov o stroju, si lahko uporabnik aplikacije ogleda tudi povzetke in stanje »samodejne dokumentacije«. Upraviteljem mobilnih obratov to omogoča preprost način spremljanja delovnega napredka.

Prednosti:

  • Preprosto in intuitivno – vedno in povsod
  • Brez dodatnih stroškov
  • Pomembne informacije za delovni proces
  • Hitro vidna dokumentacija del in dejavnosti

Prenos za iOS     Prenos za Android

FLEET VIEW.

Aplikacija tekoče obvešča vse voznike v logistični verigi o položajih in ravni napolnjenosti zalogovnika za žito pri strojih za spravilo in izpraznitvenih vozilih voznega parka.

S tem se preprečijo časi izpadov in nepotrebna križanja poti. Na ta način se popolnoma izkoristi učinkovitost strojev za spravilo, zmanjšajo se stroški, saj je poraba dizelskega goriva manjša, tudi tla so manj obremenjena. Preneseni podatki vozil LEXION, TUCANO ali JAGUAR na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku omogočajo izjemno povečanje učinkovitosti logistike na terenu. Aplikacija FLEET VIEW podjetja CLAAS znatno zmanjšuje obremenitev vaših voznikov, zlasti v dolgih delovnih dneh.

Prenos za iOS