CLAAS Prednaročilo 2021.

Trenutne ugodnosti pri prednaročilu*: 3%

CLAAS Prednaročilo 2021.

Trenutne ugodnosti pri prednaročilu*: 3%

Močne točke. Močne cenovne prednosti.

Stroj leta 2020:

LEXION 8000 / 7000.

Vstopni kanal, mlatilni sistem APS SYNFLOW, sekundarno ločevanje ROTO PLUS, Upravljanje slame – v teoriji je za pospešitev pretoka mogoče izboljšati številne parametre. Prav tako v praksi. V tesnem sodelovanju z našimi strankami smo temeljito prenovili vse sisteme v LEXION. S kombinacijo mlatilnega sistema APS SYNFLOW in sekundarnega ločevanja ROTO PLUS je mlatilni sistem APS SYNFLOW HYBRID vodilni v svojem razredu.

Izkusite več

25 % več pretoka:

LEXION 6000 / 5000.

Za trajno uspešnost je treba ostati lačen in se ne zadovoljiti prezgodaj. Skladno s tem sloganom smo razvili mlatilni sistem APS SYNFLOW WALKER: Z njim odpiramo nov razred v segmentu pretresalnih naprav. Združuje pospeševanje pretoka z APS z dodatnim ločevalnim bobnom po mlatilnem bobnu. Tako se doseže edinstvena zmogljivost pretoka pri odlični kakovosti slame.

Izkusite več

Inteligenca na tekočem traku.
CONVIO FLEX / CONVIO.

CONVIO FLEX s prilagodljivimi rezalnimi noži je bil razvit za univerzalno uporabo pri vseh mlatilnih sortah, kot npr. žito, oljna repica, soja, grah in trava. CONVIO (s togimi rezalnimi noži) je posebej primeren za žito in oljno repico. Pri rezalnih mehanizmih CONVIO so na voljo sistemi za pomoč, ki jih je mogoče upravljati iz kabine.

Izkusite več

Več moči v uporabi.
VARIO in CERIO.

Da lahko popolnoma izčrpate zmogljivost vašega kombajna, vam za vse plodove, ki se jih mlati, CLAAS ponuja ustrezne priključke. Nova generacija rezalnih mehanizmov VARIO in CERIO prepriča z veliko močjo in izjemno površinsko zmogljivostjo, bodisi pri nizkih donosih ali v regijah z visokimi donosi.

Izkusite več

Naravni talent.

TUCANO 580 - 320.

Strma pobočja ali nenadne vedno močnejše padavine – narava nas vedno znova postavlja pred nove izzive. Model TUCANO je s svojo tehnologijo MONTANA in DYNAMIC POWER opremljen za vse primere. Njegov koncept upravljanja poveča inteligenco in udobje. Številne možnosti nastavitev povečajo zmogljivost.

Izkusite več

Zmogljivostni paket v kompaktni enoti.
AVERO 240 / 160.

AVERO je prvi kombajn v kompaktnem razredu z mlatilno tehnologijo APS. Mlatilni in ločevalni sistem APS odlično opravljata svoje delo že v modelih LEXION in TUCANO ter zagotavljata do 20 % več pretoka pri enaki porabi goriva.

Izkusite več

Stiskalnica z veliko začetnico.
QUADRANT.

Za nas je pomembno eno: Uspeh vaše žetve. Z našimi stiskalnicami za oglate bale vam zagotavljamo zanesljivo in učinkovito delo na polju – z ogromnim pretokom, edinstveno gostoto bale in odlično kvaliteto rezanja. Tako modeli QUADRANT združujejo napredne sisteme z visoko ravnijo udobja pri upravljanju – od zajema do izdelanih oglatih bal.

Izkusite več

Visoka kompresija z logično sestavo: ROLLANT.

Program balirk s fiksno komoro ROLLANT ponuja popolno rešitev za vse pogoje uporabe. Začenši z novim ROLLANT 520 za enostavne načine uporabe do ROLLANT 455 UNIWRAP za zahtevnejše načine uporabe izvajalcev: Vse balirke ROLLANT imajo preprosto in neobčutljivo zasnovo, velik potencial kompresije in nizke stroške vzdrževanja.

Izkusite več

Povezani stroji.

Remote Service | TELEMATICS | DataConnect

Naši stroji že danes ponujajo povezovanje za jutri. S tem najsodobnejša tehnologija dela za vas, zato lahko dosežete več z manj napora. Izbrana licenca TELEMATICS je vključena na več strojih za eno leto z možnostjo spletne uporabe podatkov vaših strojev. Poleg tega imate na voljo različne module, ki jih je mogoče kombinirati povsem po vaših potrebah. Stroške za osnovni modul Remote Service za prvih pet let za vas prevzame CLAAS.

Izkusite več

Natančnejše samodejno usmerjanje.

SATCOR.

SATCOR je naslednji korak v razvoju naših krmilnih sistemov GPS PILOT: prvi CLAAS-ov lastni satelitsko podprti korekcijski signal. Na voljo je že skoraj po vsem svetu z izboljšano osnovno natančnostjo. Na voljo sta dve ravni nadgradnje: SATCOR 15 z natančnostjo ± 15 cm in SATCOR 5 z natančnostjo ± 5 cm. Uporabo SATCOR priporočamo predvsem tam, kjer je dostop do RTK ali mobilnih omrežij otežen.

Izkusite več

Začnite zdaj in izkoristite prednosti.

Začnite zdaj in izkoristite prednosti prednaročila1. Izkoristite močne cenovne prednosti prednaročila! Izkoristite prednaročilo 2021 in pripravite vaše podjetje na izzive prihodnosti. S predčasnim načrtovanjem boste prihranili z našimi posebnimi pogoji in si s privlačnimi ponudbami financiranja zagotovili likvidnost in prilagodljivost.

  

Prej pomeni bolje.

1 Prednosti prednaročila: V skladu s trenutnimi plačilnimi pogoji CLAAS, 10-odstotna ugodnost na prednaročilo velja do 31.10.2020, 7-odstotna ugodnost na prednaročilo velja do 31.12.2020, nato velja 3-odstotna ugodnost pri vseh sodelujočih zastopnikih CLAAS. Velja za vse kombajne CLAAS (nove prodaje). Samo do odprodaje zalog.

Pridržujemo si pravice do sprememb in napak.